Anne-Marie Wallenthin
Lövskogsvägen 47
435 37  Mölnlycke

Telefon: 031- 88 06 54
Mobil: 0702 - 77 96 49

healing.anne-marie@wallenthin.se
Min andliga utveckling.

Jag är certifierad Ljusbärare healer sedan januari 2010. Utbildningen till healer var på tre terminer.

Innan dess har jag gått en en kurs i Personlig och Medial Utveckling. Den var också på tre terminer.

Min lärare för båda kurserna har varit Hasse Nyander.

Min andliga resa startade med att jag fick kontakt med ett medium efter min äldste sons död. Det blev en omtumlande och stark upplevelse. Min världsbild förändrades totalt.

Det blev många resor som jag gjorde för att hälsa på min son. Resorna betydde allt för mig. Jag hade inte klarat av saknaden och sorgen efter honom annars. Jag kom dit med ett stort öppet sår inom mig och kunde genom mötena med honom läka mer och mer.

Så småningom blev jag nyfiken. Jag ville själv ta reda på om jag kunde få kontakt med honom. Jag ville veta. Vad händer efter döden?

Jag fick svar på de frågor jag undrade över på kurserna jag gick. Det finns ett fortsatt liv efter vår död. Inom mig har jag alltid vetat det men varit osäker på mig själv. Jag har alltid sökt något som jag inte vetat vad det var.

Nu kan jag själv prata med min son och även andra peroner som finns på ”andra sidan” och det är en gåva som jag är tacksam för.

Jag har fått så mycket hjälp dessa år och utvecklats både personligt och andligt.

Nu känner jag att jag har kraft att hjälpa andra och det är helt fantastiskt. Inte visste jag innan denna långa resa startade att jag hade denna healingförmåga och att jag själv kan ge till andra vad jag själv har fått.

Jag kommer att ta emot healingklienter hemma hos mig.

Du är välkommen att kontakta mig för att beställa en healingbehandling hos mig.